Friday, February 21, 2014

My Address Is ''Hollywood''


Pozdrav dragi moji Prasići!

Nastavljamo u duhu vedrih boja, ovaj put u nešto mirnijem tonu. Ovaj lak mnogo volim jer sam ga prvobitno uzela u mini varijanti i pošto mi se prvi put desilo da jedan lak nosim dva puta zaredom, odluka je momentalno pala da pod hitno nabavim veću bočicu!
Takođe naziv, iako se možda u prvi mah ne čini adekvatnim jer je bar meni prva asocijacija za glamur Holivuda crvena i zlatna, savršeno dočarava upravo taj duh i ženstvenost starog Holivuda.




MAIH je izbačen u okviru Touring America kolekcije u jesen 2011. godine. U pitanju je jedna vrlo ženstvena nijansa svetlije rozikaste boje, pomalo prašnjave. U sebi sadrži najlepši, izmikasani shimmer u zlatnoj, pink i bronzanoj nijansi koji upravo daje dozu glamura a koji je opet sveden jer se najviše istačinje pri sunčevoj svetlosti.



Formula je sasvim ok ali su neophodna dva sloja za potpuno prekrivanje a toliko možete upravo videti i na mojim slikama. Lak se izuzetno brzo suši a jedina mana mu je što nekoliko sati po aplikaciji dobija neki polu-mat izgled koji se meni lično nikako ne dopada. Zato je neophodno nanošenje nadlaka kako bi mu produžili sjaj. Osim toga, ovaj lak je zaista predivan po svakoj stavci i definitivno laska svakom tonu kože.

Kako se Vama dopada?

Do narednog čavrljanja,
ljubi vas sve Prase!


17 comments:

  1. Od onih prethodnih narančastih baš i nisam, ali ovoga bi nosila, pogotovo na ljeto kad malo bojice dobijem...ovakve nijanse mi nekako još lijepše izgledaju na preplanulu put!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ovo je baš fina bojica za leto, onako letnje večeri i lepršave haljine!

      Delete
  2. je, ovo je nijansa koja stoji svakom! upravo imam na sebi jednu sličnu nijansu - Chanel Miami Peach. ma znaš šta? idem ga sad recenzirat! :D

    ReplyDelete
  3. Prekrasan je, jako mi se sviđa. :)

    ReplyDelete
  4. Sviđa mi se kako izgleda na suncu. :) Potpuno sam neobaveštena iz koje je kolekcije, mislila sam da je iz neke dosta starije.

    ReplyDelete
  5. Kako je lepa nijansa, neka kancelarijsko prihvatljiv izlet u boje. :)

    ReplyDelete
  6. Jako lijep lak:))
    Odlican post!!!

    ReplyDelete
  7. Kakvo fensi prase :))) Naravno i lak je lep :)

    ReplyDelete
  8. Lovely subtle shuimmer!

    ReplyDelete