Friday, January 25, 2013

Army Pig

Oink ljudi!

Stigao je još jedan petak i kao što većina Vas zna, vreme je za novi izazov na Ana forumu a današnja tema je maslinasta boja!
Raduje me što mogu da se priključim jer se među mojom kolekcijom baškari baš jedan lep primerak takve nijanse sa urnebesno smešnim imenom Uh Oh Roll Down The Window pa se Prase javlja na dužnost

izvor



Na internetu su se vodile razne polemike o značenju imena pa je bilo sumnji počev o toga da se radi o nespretnosti otvaranja prozora kada zaustavlja organ reda i mira a asocijacija bi bila šapka u boji laka pa sve do onih škakljivih da je zbog boje laka u pitanju... pa da kažemo ''nezgoda'' te je neophodno otvoriti prozor, onako komično... Ostavljam Vama da razmatrate opcije!


UORDTW je lak iz Touring America kolekcije, koju sam već pominjala prilikom predstavljanja I Brake For Manicures laka.
Po mom zapažanju je najmanje interesantan u kolekciji ali meni se jako dopada ova nijansa maslinaste boje jer ima taj žućkasti podton koji upravo daje toplinu. Idealan je za safari stil odevnih kombinacija!



Formula je odlična, krema koja zahteva 2 sloja i koja se brzo suši.
Verujem da ovakve boje nisu atraktivne među devojkama ali pošto gotovo svi vodeći brendovi već sezonama u nazad izbacuju ili u okviru kolekcije po jedan primerak ili čak čitavu kolekciju posvećenu military fazonu, verujem da svaka može naći ono što joj leži.
Pored vernosti OPI-ju, potrefilo se da ova nijansa zaista laksa mom tenu i da sam istom zadovoljna.
P.S. A kupila sam je samo zato što sam prehodno kupila haljinu koja po sebi između ostalog ima i cvetove u ovakvoj boji... krajnji stadijum lakoholičarskog ludila...

Prase se odjavljuje do novog druženja, grok!

11 comments:

  1. možda nisu atraktivne devojkama, ali ja sam više huligan nego dama tako da je meni divan :D

    ReplyDelete
  2. Ja mnogo vise volim te nijanse zelene nego neke jace (popularnije) nijanse, mnogo ti lepo stoji :)

    ReplyDelete
  3. Bas je lepa boja, prava maslina. :)
    Sigurno je lak super isao uz haljinu.. :D

    ReplyDelete
  4. Predivna je boja! Meni se svidjaju te zamuljane boje. Zanima me samo, koliko OPI lakovi, generalno, traju na noktima i posle kog perioda počinje da se skida sa noktiju? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :*
      Ja nisam najmerodavnija za to pitanje jer lak menjam u proseku na 2 dana, najduže sam jednu boju, konkretno Road House Blue nosila skoro nedelju dana i tek je poslednji dan počela da se krnji :)
      Dosta zavisi od finiša ali u prinicpu sa dobrim top coat-om svaki lak duže traje :)

      Delete