Tuesday, January 15, 2013

I Brake For Manicures

Pozdrav žene!

Obožavam OPI imena, tako su blesava!
Vodila se polemika da li Suzi i tim prvo smišljaju imena pa boje ili obrnuto ali meni je svejedno jer ni sa jednim ni sa drugim ne prave greške!

Današnji lak, IBFM je iz Touring America kolekcije, koja je izašla u jesen 2011-te.
Ova kolekcija je bila mali presedan jer se nisu fokusirali na određenu zemlju, kao što obično čine kada su u pitanju jesenje kolekcije već su je zamislili kao neki road trip kroz Ameriku.





Boja je vrlo teška za slikanje ali sam uspela da izvučem nekoliko fotki koje su verodostojne.
Ovo je jedna od onih prljavo-zadimljenih nijansi iz koje izbijaju razni podtonovi. U osnovi to je jedna tamno, tamno ljubičasta boja koja se u zavisnosti od osvetljenja transformiše iz hladno braon u sivo-ljubičastu boju.
Predivan kameleon!


Ljubiteljke tamnih boja bi trebalo obavezno da uzmu u obzir ovaj lak jer je stvarno jedan od najlepših u svojoj kolekciji. Može delovati i ženstveno ali i buntovnički, izbor je na Vama!

Formula je jako dobra, u 2 sloja se dobija puna pokrivenost, izuzetno se brzo suši ali se kao krajnji efekat ne dobija visoki sjaj već pomalo izbledeli izgled te je meni lično lepši sa nekim nadlakom preko (na slikama je bez nadlaka).

I za kraj moram da napišem da ovaj lak zauzima posebno mesto u mojoj kolekciji jer sam ga dobila od drage prijateljice na poklon.
Nije ni slutila koliko sam ga želela! Baš sam se dugo lomila da li da ga kupim ili ne jer sam sve mislila da imam slične nijanse u tadašnjoj kolekciji (ono vreme kada sam bila racionalna).
Tek kada sam ga dobila, shvatila sam da nemam ništa slično, da je jedinstven a sve to je ostao do danas.

Do sledećeg puta,
ljubi Vas Prase!

12 comments:

  1. Predivan je. Slažem se da ga ljubiteljke tamnih lakova moraju imati. Ja imam slične lakove u kolekciji, ali i IBFM će biti moj.

    ReplyDelete
  2. Mnogo je lep!
    Nisam nailazila na slicne nijanse, sad kad razmislim..
    Odlicno ti stoji! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako se ne varam, devojke su spominjale da je Essie Smokin' Hot tu negde sličan u boji ali i da je lepši od OPI-ja...
      Hvala :*

      Delete
  3. Ovo je predivna boja! Bas je nekako slozena :))

    ReplyDelete
  4. Bas je sik, moderan, ima pariski smek. :)
    Fantasticno ti stoji.

    ReplyDelete