Monday, January 14, 2013

Prvi ovogodišnji šoping !

I zvanično je počelo ludilo 2013!

Svi volimo da kupujemo a mi žene obožavamo da razgledamo, komentarišemo pa čak i pravimo šoping liste zajedno.
Volim da vidim raporte tuđih kupovina, to me uveseljava kao da su moje lično a neretko me bace u dodatni trošak jer uvek iskrsne nešto zanimljivo iliti popularno rečeno MUST HAVE!

Početak godine je počeo baš lepo jer sam uspela sebi da ispunim dosta želja sa spiska. Neke su čekale strpljivo svoj red, neke su bile čista čežnja a neke su se same nametnule...




Počeću od mojih voljenih OPI lakova jer sam se svakom radovala kao dete!


Rising Star - je lepotan koji mi se dopao još prošle godine u februaru ali nekako sam mislila da mi ne bi dobro stajao i pošto nisam bila spremna da ga potisnem iz glave, gurnula sam to u neki zapećak. Tada sam umesto njega uzela njegovog kompanjona iz kolekcije Take the Stage.
Ipak RS me je strpljivo čekao i od pre neki dan se baškari u mojoj kolekciji.

Unfor-greta-bly Blue i Danke-shiny Red - dva Nemca, dve izuzetne nijanse, obe uzete pod jakim utiskom hvalospeva mojih dragih prijateljica a takođe su obe nijanse bile okidač za mat nadlak.

Fly i I Have A Herring Problem - su dve boje kojima sam oduševljena i moje mini varijante sam morala da zamenim full size bočicama.

DS Fantasy - ovo je bio moj objekat čežnje. Toliko sam ga bezuspešno tražila da sam se na kraju pomirila sa sudbinom da ga neću imati. Pre nekog vremena, jedna dojava na forumu je promenila sve-sada sam ponosna vlasnica ovog predivnog laka!



Sledeća stavka ovog šopinga je mega pakovanje Seche Vite brzosušećeg top coat-a. U ovom pakovanju dobijate standardnu bočicu od 14ml i 118ml u jumbo pakovanju sa posebnim plastičnim dodatkom za pretankavanje. Cena je 1825 rsd a možete ga naći kod glavnog uvoznika Alexandar cosmetics i kod svih njihovih distributera kojih ima i po Beogradu. 
To je moj prvi TC i nemam nameru da ga menjam jer sam oduševljena istim po svim stavkama koje karakterišu jedan dobar brzosušeći nadlak.

Što se tiče Artdeco Matt effect top coat-a, njega sam uzela u nedostatku izbora ali pokazao se kao sjajan. Doduše Artdeco je jedna od meni dražih make up linija, tako da nisam ni sumnjala da će i on biti na visini zadatka.
Imali ste prilike da vidite juče slike sa njim, daje neki gumast, zamagljen izgled nije onako skroz mrtvo mat i meni se baš dopada ta varijanta.
Brzina sušenja mu je neverovatna, za par minuta ste spremni za pokret!
Cena mu je oko 900 rsd u Jasmin parfimerijama.

Poslednja stavka ove kupovine ali nikako ne i najmanje draga jeste čuveni Alverde serum ze negu noktiju i zanoktica.
Kažem ''čuveni'' jer je toliko popularan medju lakoholičarskim svetom, da nisam imala izbora nego da podlegnem masovnoj histeriji (a teško žabu prase u vodu naterati)...
Njega možete pronaći, ako već niste, u DM drogerijama po ceni od 340 rsd.

Ovoliko od mene za danas, nadam se da će Vam prijati ovaj post i da ćete dobiti inspiraciju za kupovinu, da ne budem samo ja najgora od sve dece!

Ljubi Vas Prase!

21 comments:

  1. Super kupovine i super post! Fantasy je posebno dobar ulov.
    Fotke su ti mnogo dobre i realne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao hvala, hvala, hvala :*

      Mnogo sam srećna zbog Fantasy-a!

      Delete
  2. Divno, neka je srećno i veselo mackanje! :)

    ReplyDelete
  3. Lepe kupovine, a posebo mi je drago što si uspela da uloviš Fantsy. Ako budeš u nekom momentu htela da isprobaš drugačije matirajuće nadlakove, znaš kome da se obratiš :D

    Zanima me tvoje viđenje Danke-shiny Red.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :*

      Što se tiče mat nadlakova ja sam upravo od tvog posta krenula, međutim nisam imala sreće u potrazi a ni vremena... svakako da i dalje imam u vidu tvoje preporuke. Ako se nešto promenilo, obavesti me obavezno, sada me sve zanima!

      Inače priča je tekla ovako - prvo sam poručila SV mat, medjutim slučajno sam otkrila da je to zapravo baza sa mat efektom i sreća te sam imala vremena da otkažem to u porudžbini. Pokušala sam da zamenim sa Essie jer sam čitala dobre kritike međutim nisu imali na stanju.

      Pošto me je uhvatio neizdrž, zapucala sam u Lilly da pronadjem Miss Sporty ili Flormar ali ni jedan ni drugi štand nisam našla :( U potpuno očaju i ludilu, zaputila sam se u Jasmin da kupim najskuplju bazu, kad.. ni nju nisu imali LOL nije mi se dalo ama nikako!
      Na kraju su mi pronašli AD mat jer je baš neka žena kupovala tipa par dana pre mene i bilo je daj šta daš, medjutim nisam se puno zeznula, dopada mi se.

      Delete
    2. Flormar mislim da ima samo u Flormar radnjama. Miss Sporty ima po Mauricius i DM radnjama, ali čini mi se da nije dobar. Ostavlja bele fleke. Karaja, moj omiljeni nadlak, daje sličan efekat Art Decou. Biće prilike da ih uporediš.
      Javi kako ti se čini serum.

      Delete
    3. Da, da, moraćemo da organizujemo neko poređenje!
      Serumom sam za sada zadovoljna ali daću još malo vremena za testiranje.

      Delete
  4. u, ovaj rising star je stvarno divan. nadam se da ćeš ga uskoro slikati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoću, hoću i ja jedva čekam da ga mackam, znala sam da će se tebi dopasti :*

      Osluškivaću želje u komentarima za naredne swatceve.

      Delete
  5. Lepo si se ponovila, uzivaj u mackanju a mi cemo u slikama :)

    ReplyDelete
  6. Svi su divni a posebno I Have A Herring Problem! :)
    Seche Vite je i meni nezamenjilv!

    ReplyDelete
  7. Ozbiljna kupovina! :D
    RS je stvarno zanimljiv lakic, bas privlaci paznju, mada su svi lepi...

    ReplyDelete
  8. DS Fantasy i Fly, prelepi :) Divan shoping :)

    ReplyDelete
  9. Jao jedva cekam post o danke shiny

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće, nadam se da ću se konačno osloboditi ljubičasto-roze faze :D ali i da će Danke hteti da sarađuje sa aparatom!

      Delete