Tuesday, May 21, 2013

Die Another Day


Pozdrav drage moje!

Danas sam morala da napravim kratku pauzu od Bondica (kojima se vraćam sutra) jer mi se toliko mazala ova boja, savršeno mi je išla uz jednu braon haljinu i prateće detalje! Osim toga ne skrećemo sa Bond teme što je super. 
Inače, ovo je jedini Bond film koji sam pogledala od početka do kraja, čak sam bila i na premijeri te 2002. godine a soundtrack mi je jedan od omiljenih! Doduše, ne i Pierce Brosnan u ovoj ulozi, no dobro...





Dakle, lak je deo limitirane The Skyfall novogodišnje kolekcije koja je izašla 2012. godine u čast 50 godina Bond filma a nosi naziv poslednjeg filma iz serijala o najpoznatijem agentu na svetu. 
Cela kolekcija broji dragulje ali mislim da je ovaj nepravedno zapostavljen. Vrlo interesantna, šimerasta crvena nijansa sa prisutim narandžastim tonom i ponekom mrve braon u sebi, asocira na ušećerene jabuke. Na Suncu zablista i pokoji zlatni tračak zbog koga ovaj lak dobija na dubini ali i otmenosti i svečanosti. Čak ima i neku dozu orijenta u sebi upravo zbog te boje.



Formula je fantastična, bukvalno se u jednom sloju dobija potpuno prekrivanje a na slici su 2 tanja sloja. Brzina sušenja je za svaku pohvalu ali ovom laku je neophodan dodatni sjaj top coat-a.

Da li Vam se dopada?

Za kraj Vam šaljem poljupce, uživajte!




36 comments:

  1. Predivno ti stoji Prasence!! <3

    ReplyDelete
  2. Ti si stvarno alfa. Svaki dan novi nokti, pa ja bih na kraju kupila još jednu ruku :)Super lak!!!

    ReplyDelete
  3. Ja se tebi divim kako postizes svaki dan da mazes nokte. Mene bi izbacili iz kuce. :D Crveni lakovi ne laskaju mom tenu al zato tebi fenomenalno stoje! Ja obozavam Pirsa Brosnana. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno uživam u tome i toliko sam se ušemila da sam jako brza kada to treba da bude brzo. Volim, ukućani negoduju ali i meni npr. setaju neke njihove navike pa šta ću :D
      :*

      Delete
    2. i ja mažem nokte svaki dan. prase, mislila sam da ti to radiš na dvodnevnom nivou :D

      a inače oboždavm ovakve crvene, super ti ide uz ten.

      Delete
    3. Ha ha ha, još uvek ne :D

      Delete
  4. Ja lakove mijenjam svaki drugi dan otprilike, nekad i svaki, zavisi kako sam raspoložena :D Mada se nekad zna desiti i da ostanu po 4-5 dana :DD
    Bio bi puno ljepši da nema ovog nekakvog sedefastog šimera, meni se takvi lakovi nešto i ne sviđaju, više volim kremaste, mat ili sa šljokicama, ovi mi nisu napeti. Al tebi baš lijepo stoji <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :*
      Mene uhvati manija pa sada svaki dan ali kao što rekoh meni je toj mojih 10min uživanja <3

      Delete
  5. Ja nisam nijedan pogledala od početka do kraja :D Lijep mi je lakić i divno ti stoji, ali mi je Skyfall iz te kolekcije bez premca ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam samo ovaj i to zbog društva :D
      Da, Skayfall je divan, posebno za jesen :)

      Delete
  6. Kako blista 8-D
    Inače ne volim ovaj film, ali scena u kojoj se Tobi Stivens spušta padobranom uz zvuke London Calling mi je jedna od omiljenih scena iz Bond filmova.

    ReplyDelete
  7. Volim crveno narandzaste ali iskljucivo kremaste, pa ovako nesto ne bi bio moj izbor ali na tebi predivno izgleda.

    ReplyDelete
  8. E ovo je dobro za mene, ja sam nestrpljiva jako i treba mi nešto što se brzo suši :) To je to, očito. Nijansa je lijepa, pari retro crvena onako old school :))
    Jel potrebno uopće naglašavati kako ti lijepe nokte imaš? :D Ma nije! :D

    ReplyDelete
  9. I meni je taj film omiljeni :) Bas sam ovih dqana razmisljala kako bih dobro bilo poskidati bond filmove i malo obnoviti gradivo :) Divan je lakic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To bi bilo interesantno, Bond maraton :)

      Delete
  10. Možeš li virovat da NIKAD nisam pogledala NITI JEDNOG Bonda! Jednostavno me ne privlači, al zato mi je ovaj lak divan... :)

    ReplyDelete
  11. Nisam neki ljubitelj filma, ali muzika je uvek odlična. A i dobro je što je poslužio kao nadahnuže ljudim iz OPI ja da prave ovako divne lakove :)
    Konačno imam sličnu nijansu (Aura Hot & Chilli ja mislim da se zove, pisala je Cajka o njemu pre neki dan), ima da ga namažem čim pre :))

    ReplyDelete
  12. Prasence, predivno ti stoji! Obožavam Bond filmove :)

    ReplyDelete
  13. Nije moj đir, ali na tebi sve super stoji... Ljubomorna ;)

    ReplyDelete
  14. Ova nijansa ti stoji vrhunski :*

    ReplyDelete
  15. Da li postoji neka boja koja tebi ne stoji? ;) Divno!

    ReplyDelete
  16. It glows in the sunlight so beautifully! ^_^

    ReplyDelete
  17. tebi bi prepustila svoj novčanik kao i izbor boja jer me uvijek dotučeš sa tim fantastičnim lakovima!

    ReplyDelete