Tuesday, January 28, 2014

ARTDECO Nail Massage Cream


Pozdrav dragi moji!

Konačno sam se stabilizovala sa tehničkim detaljima ali i sa vremenom pa se nadam da mi niste previše zamerili na ovim pauzama koje nevoljno pravim. 

Danas Vam donosim malo osveženje između OPI recenzija. Po statistici bloga vidim da volite ovakve postove a mislim i da je ovo zahlađenje idealan tajming za preporuku o dodatnoj nezi. Ova mazalica je nešto što koristim već par meseci i zaslužila je koju reč i na blogu, kao moja preporuka od srca!








Ova kremica me je oduvek mamila jer jako volim Artdeco kao brend, imaju fantastičan odnos cena/kvalitet i zaista pružaju dašak profesionalne magije za pristupačne novce. Velika prednost su i česta sniženja i akcije pa za one iz Srbije, preporučujem sajt poznatog lanca parfimerija Jasmin. Za čitateljke iz Bosne znam da postoji lanac CM marketa i da je što se tiče ovog brenda daleko povoljniji nego u Srbiji dok za moje drage devojke iz Hrvatske nisam sigurna oko uvoznika ali ću rado editovati ovaj deo ako ostavite podatke u komentarima.

Nail massage cream je moja nova omiljena kremica za negu noktiju i zanoktica. Vrlo prijatnog i blagog mirisa, idealna mi je kao nega tokom jesenjih i zimskih dana. Nije previše gusta i lepljiva ali svakako da je zgodnije mazati je uveče pred spavanje ili ako znate da nekoliko sati imate ispred sebe na raspolaganju pre novog mazanja. Mogu reći da se brže upija i da je znatno manje lepljivija od Diorove kojoj vadim poslednje komadiće duše.



Ono što mi se najviše dopada kod ove kreme, koja je namenjena suvim i lomljivim noktima, jesu dugoročni rezultati. Prve nedelje je neophodno religijozno mazanje tako što ćete vrlo mali sloj kreme utrljati u same nokte i okolo, osećaj je kao da mažete tanak sloj labela npr. Posle toga dovoljno je jedno do najviše dva mazanja u toku nedelje. Nokti su hidrirani a zanoktice meke, prava milina!

Ova vitaminska bomba se nalazi u elegantnom pakovanju koje sadrži vrlo izdašnih 17ml. Pošto sam dobila kremicu na poklon ( i to iz povoljne Bosne! ) nisam sigurna za cenu ali mislim da na tim akcijama nije više od 400-500 rsd ( oko 5e ).



Koja je Vaša tajna ove zime? Šta mi preporučujete novo da probam, slušam Vas!

Do novog naslova,
ljubi vas Prase!



25 comments:

  1. Meni su nokti uvek lomljivi i listaju se. Volela bih ovo da probam :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj obavezno, mislim da bi ti prijala :)

      Delete
  2. Meni se cini da su na akcijama bile cak i oko 3 evra. Imala sam je prije, dobra je i uzecu sigurno nekad opet dok potrosim moje Alverde kremice, nagomila sam ih nekoliko kad su ih povlacili. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, još povoljnije :)
      Drago mi je i ti da imaš pozitivna iskustva. Meni se isto dopada i ta Alverde :)

      Delete
  3. Ja bih ti preporucila ali ako mi skines ban na ani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovaj blog nije na taj način vezan za forum a i zaista ne znam o čemu je reč.
      Pozdrav :)

      Delete
    2. Znas ti veoma dobro samo se foliras,banujete selektivno i za svaku glupost,necu da definesem i hvatam se za pojedinosti ali banovati nekog sto je stavio slike proizvoda u 10pan temu je van pameti(jedino mi pada na pamet da vam tip proizvoda nije odgovarao po ceni ili kvalitetu a i to nije bas zdrav razlog za banovanje)

      Delete
    3. Ovo je bio primer a znas bolje od mene te vase "razloge".Naznacite lepo pravila i sve ce biti ok.

      Delete
    4. Ana,

      kao što sam već napisala ovaj blog nije vezan za forum, na kome ako smatraš da si oštećena na bilo koji način, možeš da izložiš žalbu Adminu ili Senior Modu. Ja više ne bih ulazila u diskusije jer mi je savest čista a internet svet ne doživljavam kao mesto na kome bih demonstrirala silu ili ispoljavala frustracije.

      Pozdrav!

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. Da vidim kako dozivljavas,vidi se i kroz blog a i na forumu tamo,sve je samo nije zdravo.Forum pun nafuranih osoba kojima je vrh zivota da se exponiraju na forumu,a cim neko da neku i aluziju losu na sve to odmah ban.Samo da znas da nisam jedina koja "siri dobar glas" o forumu svugde.Cao vrati se u svoj svinjac za bolje nisi.

      Delete
  4. Pojma nisam imala da Artdeco ima ovakvu kremu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju prilično raznolik sistem za negu noktiju :)

      Delete
  5. Interesantno, mada nisam fan kremica za nokte :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za tebe su onda serumi i ostala tečna stanja :)

      Delete
  6. Ja nikada nisam koristila kremice za nokte, uvek sam koristila kreme za ruke i kada sam mackala ruke, utrljavala bih ih u nokte isto. Doduše ako su ti lomljivi nokti možeš da ih mažeš biljnim glicerinom pa da odstoji preko noći kako bi ojačali i prestali da se listaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako, najbitnija je nega, ne mora biti ''specijalizovana'' kremica ali je jako bitna hidratacija. Hvala ti puno na savetu, isprobaću obavezno :)

      Delete
  7. Voli mazalice za nokte, moj izbor je vec neko vreme kombinacija alverde seruma i shenemil ulja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ulje nikada nisam probala ali serum obožavam :)

      Delete
  8. super, i oni imaju konja za trku ;)
    trenutno baš mažem ručice, nokte i zanoktice s p2 kremicom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Žao mi je što sam zaboravila da je kupim u Nemačkoj sada, baš bih probala jer je i Di hvalila :)

      Delete
  9. Ne znam kako do sada za ovo nisam znala. Kupujem sigirno.
    Ja se od moje P2 ne odvajam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo te gore spomenula :)
      Kao kraljica kremica, ovu probaj obavezno :)

      Delete
  10. Nikada čula. :) Ali to nije neka šokantna vest, jer ja nisam u noktoholičarskom svetu dugo. Probaću, svakako, jer su moje zanoktice kao Sahara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maži bilo koju za ruke, biće ti zahvalne :)

      Delete