Monday, March 17, 2014

Ulov sa sajma ''Svet Lepote'' - martovski noviteti


Pozdrav dragi moji!

Nadam se da ste se lepo proveli za vikend, vreme je bilo predivno za šetnju i druženje! Ja sam nedelju pre podne rezervisala za posetu prvom sajmu kozmetike ''Svet lepote'' koji sam Vam najavila na FB stranici. Sajam se održao tokom oba dana vikenda u Kombank Areni i iako je prvenstveno namenjenim kozmetičkoj branši imao je fino ponudu i za nas, krajnje potrošače.





Iskreno, zaputila sam se bez plana da izveštavam o ovom sajmu, znala sam da će već to učiniti tradicionalno moja draga Cajka ali da će izvestiti i još koja koleginica, ovaj put je to simpatična Jelena. U principu meni je uvek pomalo bezveze da izveštavam jer ja kroz sajmove manje više protrčim, znam šta mi treba i jedino zadržavanje je naravno kod OPI štanda ali ako bi želeli ubuduće da imate i ovakav post, biće mi zadovoljstvo da se posvetim tome.

OPI je sajamski tradicionalno ponudio nove kolekcije i ovaj put su došle sve koje sam pobrojala u ovom postu i bila je idealna prilika da predivne novitete nabavite po neverovatno sniženoj ceni od po 850 rsd! Takođe, kao i uvek, najveća atrakcija na štandu su bile čuvene korpice sa lakovima koji su sniženi na svega 500 rsd. Ovaj put to su bile dve poprilično velike korpe pune raznih divotica i mogu da kažem da je izbor bio nikada veći i bolji - mogli ste kao i do sada, da izbunarite razne bočice koje su rariteti, koje su povučene ili prosto se slabije prodaju ali je definitivno svako mogao da nađe po neko blago za sebe!

Ovaj put sam krenula sa ograničenim budžetom jer sam u prethodnom periodu baš bila razuzdana prilikom šopinga a i ponastaje mi mesta u kutujima :D Spisak je tu, imam naravno i back up - neizdrž spisak ako ne budem mogla da se obuzdam do sajma ''Dodir Pariza'' u aprilu, ostalo je još da nabavim kućicu za nove ljubimce koji treba da se usele kod mene u narednom periodu i sve je pod kontrolom :D !

Juče su za slobodu pali primerci iz novih kolekcija, svaki je limitiran i svaki mi je oduzeo dah! U pitanju je ženstveni primerak iz Miss Universe kolekcije, novi saten finiš iz kolekcije Gwen Stefani i Pigica iz novih Mapetovaca.




U ovaj post ću uvrstiti i lak koji sam nabavila prošle nedelje, a koji sam prethodno jako dugo lovila i koji je pravi raritet postao nakon samo par meseci od lansiranja. Tražen je po Beogradu, draga koleginica Snow mi ga je čak jurila po Bosni... U tim danima je prijavljivan ''poslednji primerak definitivno'' ulovljen i dan kada sam se, kao u filmovima, gotovo pomirila da ga ipak neću imati - dragi sestra i zet su ga ulovili u Sephora parfimeriji i to na sniženju za samo 780rsd!



Ovaj post moram da završim slikom kakve ''muke'' imam ja kao bloger! Naime, Đole misli na sve drage čitaoce i želi da Vam ponudi 3D novine kod fotografija. Naravno on ima pametnija posla i sa teškom mukom dotrčava da rola namešta bočice i namešta hamer kako bi slike bile što lepše, nadam se da ćete ceniti taj trud baš kao što ga i ja obožavam!




Za kraj, iako su utisci moje okoline poprilično negativni kada je ovaj sajam u pitanju, moram reći da je meni bio sasvim korektan. Ok, ja nisam išla sa nekim posebnim spiskom jer mi je prioritet bio OPI ali ono što sam na brzinu snimila jesu ljubazne hostese, fini popusti i ono najbitnije - jako dobar izbor za nas lakoholičarke!

Da li ste posetile ovaj sajam? Kakvi su Vaši utisci?

Do narednog naslova,
ljubi vas Prase!


32 comments:

  1. I'm feeling sashy izgleda divno u bočici! Baš mi je drago što si uspjela nabaviti Alcatraz...rocks bio ti je suđen očito :D Jedva čekan da ih vidim u akciji. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kako ja da ga nemam, ne ide zar ne :D
      Slike već od sutra :*

      Delete
    2. im feeling sashy je pun pogodak! ja sam ga "ganjala" od oktobra :). kad sam ga napokon dobila i namazala mojoj sreci nije bilo kraja :D. to je bila ljubav na prvi pogled :)

      Delete
    3. Divan je, predivan i jako mi je drago što su napokon uvezli tu kolekciju!

      Delete
  2. Maca je sjajna :) Ja sam prošlih nedelju dana provela u krevetu pa nisam čak ni znala da je bio Sajam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ih :( dobro, za nešto više od mesec dana je na Sajmu :)

      Delete
  3. Fotkica sa cica macom je fenomenalna :)
    Ja volim da čitam "sajamske reportaže" jer ma koliko pažljivo da pregledam izlagače, uvek neko drugi vidi nešto što mi je promaklo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Đole je stari šmeker, voli svuda da se umetne :)
      Onda sledeći put ide i aparat samnom :)

      Delete
  4. Đole je sjajan pomoćnik :D
    Zlatna Gvenica je strava, Miss Piggy je nešto što Praslica mora imati, a posebno mi je drago što si ulovila Alkatraz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Đole, kako nešto bez njegovog nadzora da prođe!

      Zlatnu Gwen danas nosim i samo zagledam nokte <3 Pigica je oduševljenje veće nego što sam mislila da će biti a Alkatraz... mislim da su već svi upućeni koliko mi je nedostajao :D

      Delete
  5. Jao super! Ovaj plavi me podsjeća na jedan drugi, mislim isto iz neke Miss Universe kolekcije... Swimsuit nailed it. Imam ga i zaista je prekrasan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taj je zaista moćan, mada on je više folija a ovaj ima taj neki saten-metalize finiš, jako zanimljiv! :)

      Delete
  6. Lepo si pazarila :) I'm feeling sashy mi je divan :)

    ReplyDelete
  7. Poslednja slika je fenomenalna! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam mogla da odolim a da ne uslikam i ne postavim :D

      Delete
  8. jao kakav je Alcatraz, jedva cekam da vidim kako izgleda na noktima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Predivan je i na noktima, uskoro stižu i fotke :*

      Delete
  9. Uh sto su dobri!!!! Jedva cekam da ih vidim na nokticima. Moram i ja da odem u soping....nisam odavno kupila novi lak (citavih dve nedelje) LOL

    Fabulous 30s

    ReplyDelete
  10. Ulovi su suuuuper, jedva čekam da predstaviš plavu Pigicu. :) Ja sam zadovoljna lakoholičarskom ponudom iako je mali sajam. Hehe najvažnije je bilo tu.

    P.S. Đole je hit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš tako :)

      Đoksi je smešan k'o bioskop :D

      Delete
  11. Jedva cekam da vidim Gicu i Gven na tovjim noktima! :)

    ReplyDelete
  12. Snow nazalost nije nasla trazeni lakic, ali super da si ga ipak uspjela naci. Sad ga cekamo na noktima. :-) Djole vragolan, uvijek mi je bilo zanimljivo kako macke pokusavaju da se uvuku u sve zivo, da udju u sve i jednu makar najmanju kutiju i sl. :-)
    Predivan ti je taj I`m feeling sashy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snow, hvala tebi još jednom što si se ponudila i tražila mi <3

      Mačke su čudo, pogotovu ovako krupni primerci koji zamišljaju da mogu da stanu u najmanju moguću kutiju :D

      Delete
  13. lol, lako je tebi kad imaš tako zgodnog i vrijednog pomagača :D

    ReplyDelete