Friday, March 21, 2014

Miss Piggy's Big Number


Pozdrav dragi moji!

Vreme je da Vam predstavim favorita Mapet kolekcije, koji je ujedno i poslednji ulov sa sajma. Pored božanstvene nijanse, lakić je i simpatičnog imena i definitivno sve i da sam htela, ne bih mogla da ga propustim! Gica je poznata po svom ludom modnom stilu i živopisnom ličnošću - takav je i ovaj lakić, sve je prenaglašeno a opet morate ga voleti, baš kao i nju!






MPBN je deo tradicionalne prolećne Soft Shade kolekcije koja je ove godine kreirana u čast novog filma o poznatim junacima a čiji naziv nosi i sama kolekcija ''Muppet Most Wanted''. Ova nijansa je najupečatljivija u celoj postavci i zato je i bila moj prvi izbor. Predivna kraljevsko plava nijansa, koju sam viđala na slikama, je na moje iznenađenje prilikom prvog šacovanja uživo postala još raskošnija! U sebi ima blage hrom prelaze na ljubičasto i zeleno a nažalost oni su gotovo nevidljivi na slikama. Na nekima ćete možda primetiti zeleno presijavanje ali nažalost ni meni, kao i većini, nije pošlo za rukom da prikažem sav sjaj ovog lepotana!



Formula je izuzetno tanka pa su neophodna tri sloja za potpuno prekrivanje a toliko ih i imam na slikama. Prednost je brzina sušenja a finiš satenasto-metalize efekta predivno svetluca kada se osuši. Kao što sam spomenula, lak je zaista upečatljiv a opet istovremeno i veoma nosiv - po meni biće pravi letnji nakit!

Ko voli plave nijanse, verujem da neće moći da odoli ni Gici! Obavezno je pogledajte i imajte u vidu da je kolekcija limitirana.

Kako Vam se dopada?

Lep vikend Vam želim!
Oink!


21 comments:

  1. Lep plavac moj tip Miss Piggy je jedan od mojih omiljenih likova iz detinjstva. Čak i ovako matora se radujem Mapetovcima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda je jasno da ćeš posedovati ovaj primerak :D

      Delete
  2. Ufff... Ova miss prasica je malo pre stereo za mene ;)

    ReplyDelete
  3. Meni na slikama isti Chanel Bel Argus. Predivan je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mnogima je! Ja se više ni ne sećam tačno kako on izgleda ali po nekom sećanju rekla bih da je to to :)

      Delete
  4. Ne smem da gledam. Ne smem da gledam. :D Savrsen je! :)

    ReplyDelete
  5. Lici na Bel Argus, samo je finish malo drugaciji. Divno ti stoji Prase, druze po plavim noktima :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitivno mnogi imaju asocijaciju <3
      Baš smo se uplavile :D

      Delete
  6. Malo odudara od ostatka kolekcije, ali zanimljiva je boja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš odudara... mada su oni od prošle godine počeli da ubacuju tako neke boje - ova kolekcija mi je uvek bila sinonim za nežne, nude varijante :)

      Delete
  7. Divna je Pigica. :) I meni liči na BA samo se malo više vide tragovi četkice. Eto ko nije nabavio BA ima prikladnu zamenu. :) Super ti stoji.

    ReplyDelete
  8. Iako ovo nit je moja boja nit finish, moram reći da na tvojim noktima izgleda savšeno kao i svaki :-) a sanjam o danu kada ću naučiti nanijeti lak poput tebe :-)

    ReplyDelete
  9. Beautiful blue! :)

    ReplyDelete