Thursday, April 3, 2014

My Current Crush LIQUID SAND


Hello, hello!

Danas imam pravu poslasticu za Vas - lak koji je za jako kratko vreme došao u moj posed a evo i kako. Naime, pre par meseci sam na internetu kad i kad nailazila na sličice ovog laka, međutim pošto je bila limitirana nijansa u specifičnom duo pakovanju, nisam ni očekivala da će to doći kod nas. Onda je došao sajam ''Svet lepote'' i drugarica koja je izbunarila predivan primerak u korpici za 500 dinara! Kada sam čula ime, nisam mogla da verujem da je to baš taj lak aaaaa! Momentalno je pala potraga, uz zluradu rečenicu da nije uvezeno previše komada, da je duo rasparan da bi se što pre prodali itd... Posle bukvalno par dana, druga drugarica se javila da je pronašla set i još pride obezbedila i meni jedan - sreća i radost! Eto, morala sam najkraće moguće da ispričam priču o ovom laku a sada se pitam kako se ranije nisam pohvalila... 
No, da ne dužim više, uživajte u slikama u nastavku posta!






MCC dolazi u duo setu pod nazivom ''The Txture Effect'', zajedno sa njihovom najosnovnijom bazom Natural Nail Base Coat. Inače je deo setova koje OPI tradicionalno izbacuje pred Novu godinu i koji su limitirani - dakle ovaj je izašao kao specijal pred Božić 2013. godine.



U pitanju je jedna zanimljiva otvorena ljubičasta nijansa, srednjeg inteziteta i generalno neutralnog tona a opet, u zavisnosti od osvetljenja ide od hladnjikave royal ljubičaste u hladu do tople ljubičaste crvenog tona na Suncu. Tekstura je nešto drugačija nego kod prethodnih sendića - pod prstima je to to ali ovako na oko je dosta blago i diskretno teksturisano. Naravno osnova je mat a mali gliteri u pre svega srebrnoj pa i pink boji se sramežljivo šepure ponegde. Pored svega, on je i efektan ali i office friendly lak.




Formula je gusta pa su dva sloja dovoljna za potpuni efekat. Kao i prethodnici, i ovaj sendić se suši za najviše 15 minuta. 

Kao što sam već spomenula, ova nijansa je limitirana i dolazi samo u ovakvom setu koji po apotekama košta oko 2.100 dinara (otprilike oko 18e ). Ako ste bile srećne ruke (svega par komada je bilo ubačeno) mogle ste na sajmu da prođete daleko jeftnije - 500 rsd (oko 4e) u čuvenoj korpici.

Na kraju bih rekla da je lak stvarno jako lep i nosi ime koje savršeno opisuje moja trenutna osećanja pre njemu - pravi kolekcionarski primerak!

Kako Vam se dopada? 

Do narednih slova,
ljubi vas sve Vaše Prase!


30 comments:

  1. Dopada mi se, rado bih ga posedovala ;-)

    ReplyDelete
  2. kad te prođe zaljubljenost, mogla si ga proslijediti ;)
    hehe, znam da ne bi, ali skroz mi se sviđa :D

    ReplyDelete
  3. Veoma je simpatična boja. Da sam znala da je toliko retka kod nas uzela bih ti je na sajmu, no dobro je da si uspela da dođeš do svog primerka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, da znaš da mi ne bi bilo svejedno :D

      Delete
  4. Divan lakić, super što si ga nabavila. :) I ja sam ga isto preskočila kao Caja, a bilo ih je nekoliko, hehe sledeći put pravimo listu za lov.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, vi koje ga niste htele, vi ste ga i videle LOL!

      Naravno, idući put će biti bolja organizacija! :*

      Delete
  5. Lepa je boja i dopada mi se kako svetluca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako lepo a opet diskretno, naravno mnogo lepše uživo :)

      Delete
  6. Lep i neobičan sendić, posebno mi se sviđaju šljoke u njemu, mislim da bi bio totalno drugačiji i dosadniji da ih nema. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, slažem se - one su ga baš osvežile :)

      Delete
  7. Bas je lep. Imam srecu sto su za mene svi lakovi "office friendly":D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj i ja sam srećna što su i za mene! Veliki plus je i starija koleginica koja je jednaka lakoholičarka - kada sam prvi put došla i videla je sa zelenim noktima, znala sam da će biti sve dozvoljeno :)

      Delete
  8. Meni ovaj lak TREBA. amen. :D

    ReplyDelete
  9. Baš je predivan :) Ljubičastim lakovima ne mogu da odolim <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj i kod mene je to jedna od većih grupa :)

      Delete
  10. Dok vidim reč sand u naslovu znam da će mi se svideti lak, ali ovo je baš posebno divna nijansa!

    ReplyDelete
  11. Mislim da je ovo jedna odo nih boja koje ti ''cuce'' odlicno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ovakve nijanse mi baš lepo idu uz ten :*

      Delete
  12. Aaamazzzing! ^_^

    ReplyDelete