Thursday, August 8, 2013

MIXA Intense Nourishment krema za ruke


Pozdrav drage moje!

Danas sam Vam spremila recenziju jedne odlične kreme za ruke, novog brenda na našem tržištu MIXA koji me je u potpunosti osvojio!
Kremu sam, između ostalog, dobila da isprobam zahvaljujući ljubaznim ljudima iz L'oreal Srbija tima a možete se u ovom postu podsetiti na Beauty Planeta događaj koji su priredili početkom prošlog meseca.






Pored linija za čišćenje i negu lica i tela kako beba tako i odraslih, ovaj francuski brend u ponudi ima dve kreme za negu ruku - Repairing Surgas obnavljajuću kremu bogatu lipidima za izuzetno oštećenu i suvu kožu koju su nedavno recenzirale moje drage koleginice Cajka i Super Nova i Intense Nourishment kremu za suvu i veoma suvu kožu koju ću Vam danas recenzirati ja.




Dakle u pitanju je krema originalne recepture još od 1962. godine i sadrži glicerin i alantoin koji pružaju intezivnu negu i dugotrajnu hidrataciju suvim i veoma suvim rukama.
Sama krema je srednje gustine poput većine glicerinskih krema i nežno je roze boje i veoma blagog mirisa. Pri aplikaciji deluje kao da će ostati lepljiv film na koži ali potrebno joj je oko 5 minuta da se u potpunosti upije i taj osećaj više ne postoji. Zaista ispunjava sve što je navedeno da radi pa samim tim i ne zahteva često korišćenje. Ja sam osoba koja voli da se macka posle svakog pranja ruku a ova krema mi je pomogla da taj ritual smanjim na najmanju moguću meru.
Koristim je nešto više od mesec dana i pošto su ovo najtopliji dani a i ruke mi u ovom periodu nisu mnogo suve, mažem je uveče pred spavanje i ponekad ujutru. Ovu kremu nameravam da imam uvek u svojoj standardnoj nezi. Mislim da će biti idealna zimska krema a nameravam da isprobam i ovu drugu.

                                               



Pakovana je u tubi od 100ml i deluje zaista izdašno. Cena joj je 309 rsd i možete je pronaći u Lilly (gde je trenutno popust od 20% na ceo asortiman i traje do 16.08.) kao i u DM drogerijama (gde je u toku 20% na bebeći progam).
Za sada je dostupna samo u Srbiji što se tiče našeg okruženja a volela bih da se to promeni jer ovaj brend je pravo otkrovenje! 




Ovde ću uskoro pisati o još jednoj kremi koja je melem za moja stopala, laktove i kolena a o ostalim stvarima koje sam isprobala iz njihovog asortimana redovno ću recenzirati zajedno sa mojim dragim forumkama na našoj temi o ovoj kozmetici na Ani.

Da li je neka od Vas isprobala nešto od Mixe i da li smo Vas zainteresovale ovim kremama?

Do novog kuckanja,
ljubi vas Prase!


34 comments:

  1. Ako uzmem u obzir koliko je dobar onaj proizvod za telo, ovaj ce na isti nacin zavrsiti u korpi, moram imati.Cena je smesna.
    Ps. Jeste da krema za ruke imam toliko da se mazem naredne dve godine, ali zelim :D. Potrosice se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao ljubiteljka kremi, ovu moraš imati jer je stvarno odlična!
      Mene su istinski oduševili njihovi proizvodi jer su zaista kvalitetni, rade posao a cene su im pristupačne pa znam da ću uvek moći da ih priuštim :)
      Za sada sam kupila tu kremu za suve delove (navukla i okolinu :D), anti age 30 kremu i dvofazno sredstvo za čišćenje a dokupila sam i gel za bebe koji sam bila već dobila u paketiću jer ću i to stalno imati u šteku. Takođe na poklon sam dobila i tonik koji sa zadovoljstvom trošim.

      Delete
    2. Da, to mi je omiljeni artikal kod preparative. Blago meni, sve cu ja to lepo popisati i zaputiti se do Lilija. Hvala Prasencetu na preporukama ♥♥♥.

      Delete
    3. Nema na čemu :*
      Ja zaista ne volim napamet da preporučujem, samo ono čime sam ja baš, baš zadovoljna :)

      Delete
  2. Baš me zanima ima li i kod nas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao što sam rekla, u okruženju samo u Srbiji :(
      Nadam se da će se ti promeniti jer su im proizvodi povoljni a jako kvalitetni!
      Naravno uvek imate nas odavde za pošiljke :*

      Delete
  3. I ja imam naviku da nanosim kremu za ruke nakon svakog pranja, jer su mi jako suve i to me mnogo nervira. Super je ako ti je ova krema pomogla da preskocis po neko mazanje :P Moracu da je kupim...moje ruke ce biti vrlo zahvalne :)

    Odlicna recenzija, a bas sam u potrazi za nekom dobrom kremom. Jos uvek nisam perobala nista iz Mixa asortimana :( Popravicu to prvom prilikom :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno probaj, verujem da ćeš i ti biti zadovoljna :*

      Delete
    2. Prasence juce sam odmah prosetala do Lilly-a i kupila kremu :) Sad tek vidim da sam kupila onu drugu koju su recenzirale Cajka i Super Nova :( Zaboravila sam da zapisem tacan naziv :P
      Kako god, krema je fenomenalna ;) Sinoc sam je nanela i jutros su mi ruke bile neznije nego ikada na dodir ;) Kupila sam i mleko za telo i prvim mazanjem sam odusevljena ;)
      Hvala na preporuci (iako nisam potrefila pravu, ali nisam se pokajala) ;) :*

      Delete
    3. E baš mi je dargo što si se oglasila, zapravo što se većina vas oglasila sa kupovinama i nadam se da ćete biti oduševljene koliko i ja :)
      U svakom slučaju, ovu drugu kremu možeš kupiti idući put :)

      Delete
  4. Ja imam kremu za lice i dvofazno sredstvo za skidanje sminke - oba su odlicna! :) Kremicu cu definitivno kupiti, jer generalno gledano, cena u odnosu na kolicinu je i vise nego dobra.

    ReplyDelete
  5. Stvarno dobro zvuči, izgleda da imaju dosta finih proizvoda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju, obavezno probaj jer su stvarno kvalitetni i rade posao :)

      Delete
  6. Deluje odlično, biće moja čim se dočepam Bg-a :D

    ReplyDelete
  7. Možda bi mi ova kremica više odgovarala sada, a ona moja da mi bude za zimu. Dobro je ako ne ostavlja lepljiv sloj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mislim da je ova bolja za ovaj period a ja jedva čekam tu ''tvoju'' da probam jer mi se čini da je a sličan fazon kao i njiova krema za suve delove na koju sam odlepila!

      Delete
  8. Baš mi je žao što ovdje nema te kreme :( Baš bih je voljela probati, ma obje zapravo. :D Imam normalnu kožu ruku ali non stop radim sa polimernom glinom to mi mnogo isušuje kožu, a onda ruke i perem sto puta dnevno tako da imam milion krema za ruke i nikad mi ih nije dosta. :D Nadam se da će uskoro biti i ovdje! Ako imaš još neke kreme za preporučiti samo se raspiši :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, šteta što nema i kod vas ali uvek možemo dogovoriti pošiljke odavde :)
      Što se tiče dobrih krema, prva koja mi pada na pamet a da je dostupnija i dobra jeste Garnier crvena i Eucerin :)

      Delete
  9. Kakva šteta da ove kreme nema kod mene :(

    Ja sam ovisnica o kremama za ruke i mislim da bi mi ova po svemu opisanom jako odgovarala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne sikiraj se, biće i u tvojim rukama ;) :*

      Delete
  10. Super je sto ne ostavlja film na rukama, bas volim te sto se odmah upiju. :)
    Odlicna recenzija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, treba par minuta ali upije, ne volim ni ja te koje se ne upijaju :)
      Hvala :*

      Delete
  11. Ja obozavam ovu kremu, ali obozavam je. Izuzetno je dobra. I ja pripremam njenu recenziju isto tokom naredne nedelje i moje utiske, kao i za tu drugu, o kojoj ces i ti verovatno da pises :D Jedva cekam da procitam sta ti mislis o ovoj drugoj, da vidim da li su nam opet isti utisci :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sjajo, što više recenzija koje definitivno fale na etu, to bolje!
      Ta krema za suve delove je meni najbolja stvar koju sam probala u poslednje vreme, obožavam, definitivno po meni njihov must have, br.1!

      Delete
  12. Mnogo hvale ovu kremu... Moram onda da probam :)

    http://zdravakosa.blogspot.com/2013/08/5-lakih-nacina-da-kosa-dobije-sjaj.html

    ReplyDelete
  13. Krema za suve delove je odlicna!!! :) Planiram da probam i kremu za ruke i tonik.

    Ivana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta krema je meni što bi rekli HG :) ne odvojama se i sve u okolini sam navukla na nju :)
      Probaj obavezno, divne su i te dve stvarčice!

      Delete